nerd

bytt blogg. hejdå. haha

http://nothingbutme.devote.se


insperationI don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me


shoppaholic like always..Hellu.

Skolan idag var great! Vi hade första lektionen Engelska B, och det var mycket lättare/roligare än jag trodde. Dessutom hade vi några utbytesstudenter från Ukraina med på våran lektion, vilket gjorde det hela lite roligare..

Har också pratat med världens bästa Therese idag och bollat lite ideér, pratat om kommande projekt osv. Och jag måste bara säga att jag är SÅ taggad. Jag är också evigt tacksam för att som min fina Thessi gör för mig och det hon bidrar med. En väldigt väldigt klok tjej! ♥

Efter skolan var jag på stan och fikade med min syster, det behövdes. Vi båda fick prata av oss lite. Fick också med mig en puderrosa (?) kavaj och en vit skjorta/blus hem. Endast från rean såklart! ;)

Nu skall jag se om jag kan få tag i Chanine, sen skall jag nog krypa till sängs.

God natt!


oh dear..

Ja men ny design är fint, dock så är jag jobbig nog och har klagat på några punkter till min fina Chnini. Men de fixar hon inom kort.

Nu skall jag städa min garderob o lägga in alla nya fiiiina kläder jag köpit. NÖJD TJEJ!

Btw, sorry för dysse inlägget innan. Inte meningen. O inge fel med o ha dysse. Men jag har inte de. Elleeeeeeeer??????

PUSS


uppdate

Har varit iväg i 3 dagar. Kom hem igår kväll/natt. Inom kort blir deg bättre bloggning, med start imorgon (senast). Skal bara få upp en snygg design osv.

Peace!


shit happends..

Hellu!

Har gått en promenad, ringt massa hotell osv. Jag och Robin skall åka på en mässa på Lördag i Kristianstad, men det var fullt på båten så vi måste åka imorgon! En jäkla massa krångel. Men en natt på hotell blir det iaf! :)

Väntar på mat nu iaf, hungrig som tusan.

PUSS


to little, to late

Hellu!

Vaknade typ halv 10 i morse (är ledig idag) och insåg att jag har sjukt ont i halsen och är genomförkyld! Så jag ringde o ställde in ett möte jag hade idag vid 2. Sen ringde jag tandläkaren och dom tyckte inte jag skulle komma om jag är förkyld. Nähä, tänkte jag. Och gick och la mig o slappade framför tvn. Somnade såklart.

Men nu är jag vaken. Jag tänkte käka en tallrik fil och sen ta en powerwalk. Blir nog bara en promenad, vill inte överanstränga mig så halsen blir sämre för jag skall ju till gymmet imorgon igen!

Se ya later.PUSS


Now, it's on!

Hellu!

Kom precis hem från gymmet. Gud vad jag saknat det. Hade nästan glömt bort den sköna känslan efter ett hårt pass. Dock vart det inte SÅ hårt. Powerwalkade på bandet i en kvart sen körde jag ett varv Milon. Kände att jag borde ta det lugnt, det är ju trots allt första träningspasset på hela sommaren. Men på torsdag kör jag dubbelt upp!

Har också hämtat ut två paket med skor. Ett par skitsnygga boots från H&M, lite DR. Martens inspererade. Röda. Lack. Fina. Och sen i det andra paketet låg ett par skor till Rob och ett par till skor till mig (såklart), ett par utedojjor jag skall ha när jag powerwalkar utomhus.


JAG VILL HA HÖST/VINTER.

Nu blire True Talent!

PUSS


bloggaholic?!?!

Hellu!

Har saknat bloggen aldeles för mycket för mitt eget bästa, så nu tänker jag fan börja skriva igen. Om det så blir ett eller tio inlägg om dagen.

Har som sagt varit bortrest. Har "jobbat" som praktikant i 2,5 vecka i Hälsingland. Gnarp. Maskrosbarn. Gården. Älskar't. Jag hade det bra, bättre än bra faktiskt. Lärde mig otroligt mycket. Helt underbart!

Nästa inlägg blir ett "vanligt" som att jag inte varit borta liksom, good huh?

btw, sjukt sugen på en ny design.

PUSS


RSS 2.0