Sorbe

Nu är Rob här och vi har ätit hallon och mango sorbé och snackat skit med Mamma, Tommy och Lizette. Nu är han iväg och skall ämta Thomaz vid båten sen skall vi halvsova till I rymden finns inga känslor. Imorgon skall vi upp vid halv åtta och åka iväg till lokalen där vi skall ha Loppis.

Imorgon skall vi också sova vid min syster Caritha och mysa med henne och hennes fina unge Tyra.

PUSS


Grenade

Mår ännu piss. Väntar på att tiden ska gå lite fortare så R kan komma. Han kommer dick vid 8 ikväll. Lagom drygt.

Skall se om jag kan få tag i den där jävla kaninen.

PUSS


One day or another

Yes igår vart det Stockholm för hela slanten. Det var välbehövligt. Att få se lite annat folk och andra byggnader gjorde mig lycklig.. Något annat som gjorde mig lycklig var att jag hade pratat med Denise lite i veckan om att vi skulle komma och att det hade varit roligt om hon inte sa det till någon annan på kontoret (Maskrosbarn). Och det gjorde hon inte heller, istället mötte hon oss en bit utanför och så låste hon upp dörren och vi fick springa in. Det var så roligt att se dom igen. Vi fick också i uppdrag (helt spontant) att intervjua en kille om ev. tjänst i köket på sommarens läger. Det var spännande.

Dock blev det inte så mycket fotografering då vi fastnade på kontoret och yrade bort oss i en timme. Men det var som jag sa otroligt skönt att få komma bort, om än en dag.

Nu mår jag piss och är förskyld. Men jag är glad ändå, dels för att jag fått reda på hur mycket hyran får kosta när jag hittar ny lägenhet och det var mycket mera än jag tänkt mig och för att jag tror nu att jag vet vad jag vill med allt och ser fram emot detta år SÅ himla mycket. Dessutom hoppas jag på något som R vet vad jag menar. Massor massor massor.

Får se om det blir skola imorgon, beror på hur jag mår.

PUSS

btw, någon jävel som kan fixa min design?


JUST DET: DONT FORGET!

Just det!

Till alla fina och underbara krigande Maskrosbarn (barn/ungdom som har en psykiskt sjuk eller drog/alkoholmissbrukar förälder). Jag befaller er att gå in på MASKROSBARN.ORG och anmäla er till sommarens läger. Det kommer bli grymt och det kommer förändra era liv, tro mig.

Dessutom kommer jag tillsammans med ett härligt gäng att vara ledarpraktikant och hänga med er fina! Alla ledare är också grymma såklart.

Och även om ni inte vill anmäla er till lägret, gå in på sidan, läs, skriv något i gästboken.. Ja vad som. Vi Maskrosbarn krigar, eller hur?

MASKROSBARN FOR LIFE


El stockholmo in my hearto

Yes yes. Imorgon blir det en liten dags tripp till storstaden. Min fotoklass och jag skall upp och fota tunnelbanekonst och gå på fotografiska. Sedan hoppas jag på massor fritid så jag kan hinna träffa alla fina som bor där jag helst vill bo.

Nu skall jag fixa lite frulle jag kan ha på båten imorgon och dubbelkolla så jag har allt som jag skall ha med mig så som plånbok, vantar, plånbok, frukosten, plånbok, plånbok, och cigg.

Bloggen är nog inte min grej egentligen, men jag skriver när jag får lust. Känns skönt att ha någonstans att skriva ner det jag gör/ska göra när jag inte har någon som vill lyssna.

PUSS

RSS 2.0