Julklappar: CHECK!

Efter en lång väntan på bussen imorse så gav jag och Emelie upp. Bussen hade tydligen kört ner i ett dike och skulle komma efter 30 minuter, och detta efter vi redan väntat i 30 minuter. Inte okej. Så vi åkte in till stan, vilket inte gjorde så mycket. Träffade Kattis och hon berättade att vi ändå inte hade några lektioner.. Nu har jag iaf köpt klart alla mina julklappar. Otroligt skönt att ha det klart.

Caritha och Tyra har varit här på fika. Snart blir det mat och sen ner till Gymmet och träna! När jag kommer hem skall jag slå in julklappar!

Peace


psykologi

Ja. Då var jag klar med mitt psykologi arbete. Alltid när jag skall skriva sånna invecklade och djupa grejer drar jag upp min mamma som exempel. Antar att det är bra.. eller något. Nu skall jag gå ut och röka sen ska jag äta kebabrulle!


mikrofånkåt

God morgon Sverige. Eller middag kanske? Vaknade för en stund sen. Skönt att få sova ut lite! Nu skall jag se om jag kan få till något jävla arbete på Psykologin! Lyssnar självklart på September - Mikrofånkåt. Visst fastnar man?

Hörs sen!


Fullt ös medvetslös

Har varit fullt upp här idag. Har haft min familj på fika här idag. Är helnöjd med det jag fick. Av mamma fick jag en tröja, av två av mina systrar fick jag Laila Bagge's parfym, av min andra syster fick jag massa enkronor fastklistrat på ett kort (haha), av Ancie fick jag 300 kr och av min mormor och morfar fick jag 1000 kr. Som sagt, jag är nöjd!

Nu har alla åkt hem och snart kommer Rob hit så skall vi äta pizza med mamma och Tommy.

trött

Har varit på gymmet, sätt ca en tredjedel av idol och nu pratar jag med Una! Har också bokat båtbiljett till henne. Hon kommer på fredag. Massa myyyys!

Imorgon är det för tidigt födelsedagsfika för mig, så God natt!


jo men visst

Är i skolan (ovanligt?). Har hållit på hela dagen med en idé vi ska ha till våran film. Jag, Emelie, Kattis, Ellinor och Andreas skall spela in en film om självskadebeteende som vi skall visa upp och prata om i en klass. Dock tyckte vår pryda lärare att det var ett för tungt ämne att prata om. Och visst, hon kanske har rätt. Men vi kommer också prata om annat.. Så ja, hon behöver inte oroa sig!

Btw så beställde jag en ny kamera igår. Det fick bli en Nikon Coolpix L110. Förhoppningsvis kommer den på måndag!


kärlek

Är hemma hos Rob. Var en stund på hans jobb efter skolan sen åkte vi hem och spelade Wii! men som vanligt är jag sämst förlorare och gav upp ganska snabbt så nu skall vi se på film sen sova. Skola imorgon. Ganska värdelös dag imorgon.. Men ja, skola är ett måste.

Så, nu säger jag God natt!

Snö och skola

Efter att ha väntat på en försenad buss i 50 min (dessutom bland massa snö) så kom jag fram till skolan. Bara sisådär 40 minuter försenad! Vi har haft ULS och nu har vi lunchrast.

Som sagt så har snön kommit hit! Men jag gillar de. Så mycket ljusare ute nu.

Nu har vi ännu mera ULS skit. Hörs sen.


lussekatterMötet gick bra, jag har nog världens bästa tant. Nu bakar jag lussebullar/saffransbullar/lussekatter med mamma. Eller vi väntar på att degen skall gäsa klart. Vad kallar ni det för? Jag säger lussebullar tror jag..

Efter baket blir det att kolla buss och åka till R. Hoppas att "vårat" Wii har kommit idag!


helvetes jävla hals

Min hals är helt igensvullen. Jag kan inte äta, skratta, hosta och knappt andas. Vad fan är detta? Blir galen.

Hur som helst så har jag varit vid Marina och Alex fram till för en timme sedan typ. Chanine kom också dit. Så nu har jag diskuterat klart min tatoo och bestämt mig. Skönt.

Nu tänker jag faktiskt sova. Viktigt möta imorgon. Hoppas på det bästa!

God natt

ut i regnet

Maten smakade bra och nu blir det en promenad i regnet hem till Martina och Alex. Om en stund kommer nog Chanine dit också. Då blir det stryk för hennes del. Min liv.


sjuk, sjukare, sjukast

Efter en lång väntan på bussen (för att den första körde förbi?!) så är jag nu hemma vid mamma. Är lite halvsur för att det inte blir någon träning idag. Min hals dödar mig. Kan inte ens svälja när jag äter. Men jag vill träna. Så himla mycket.. Får se hur det är imorgon. Annars sticker jag och simmar imorgon.

Nu blire iaf mat!

inriktning.

Sitter i skolan. Vi har inriktning. Jag skulle redovisa mitt arbete idag men jag glömde skicka skiten till min mail så kan inte få tag på det genom skolans datorer..

Idag blire träning och kanske en tripp förbi Alex och Martina. Får se om jag kan träffa Chanine en stund iaf.

Peace.


good night, sleep tight and dont let the bedbugs bite.Med denna bild från Turkiet säger jag god natt. Imorgon är det skola som gäller. Sen skall jag träna som en idiot imorgon. Så..

God natt

http://www.ur.se/play/160813

kärlek

baka liten kakaHar bakat hallongrottor med mams. Fyller ju år nästa vecka.
18 år.. 18 hela år. Tiden går fort nör man har roligt, eller tråkigt.. eller ja.

Har funderat lite på det där med att fylla 18. det skall vara så stort och roligt osv. Men ja, visst det skall bli skönt att bli myndig. Bestämma själv osv. Men ändå.. Nu har jag inte mamma som fixar allt åt mig, nu ska jag betala allt själv osv. Men det skönaste är att jag faktiskt gått om ett år, så än blir det inte studenten. Jag har iallafall tryggheten kvar att jag går i skolan.


kärlek


Now it's ON!

Nu skall jag börja blogga klokt. Fan vad jag har saknat att skriva.
Det var ett bra tag sedan. Och nu är jag tillbaka till Blogg.se. Underbart!

Det är bara headern som behöver fixas, eller rättare sagt läggas in.
Otekniska jag kan inte sånt!

.

DAGENS VILL HA: En ny kamera.
DAGENS KLÄDSEL: Jeans.
DAGENS FRISYR: Tovigt.
DAGENS LÅT: Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan
DAGENS PLANER: Una!
DAGENS SAKNAD: Mina maskrosor.
DAGENS DUMMASTE: Jag mot Rob imorse.
DAGENS MISSLYCKANDE: Röda Korset utbildningen idag.
DAGENS DROG: Cigg.
DAGENS KÖP: Frukost i Caffis.
DAGENS GODIS: Pass.
DAGENS HUMÖR: Upp och ner!
DAGENS CITAT: "Nu när helvetet öppnas släpps djävlarna lösa" - Julia Granwald
DAGENS ROLIGASTE: Pass.

RSS 2.0