No more drama

So take a look at me now
Cause there's just an empty space


Jag har bestämt mig. Jag måste bara inse det. Det finns ingen kärlek. Jag är inte kär i dig längre.
Du gör mig illa till mods, hör du det? Jag vill inte se dig. Jag vill inte prata med dig. Jag vill inte ha dina patetiska sms.
Du har lyckats. Än en gång har du lyckats att trycka ner mig. Varför? Jag hade kommit så långt.

Låt mig bara vara. Inse. Inse att det aldrig någonsin kommer bli vi igen. Detta går inte. Jag vill för mycket, jag kan för mycket för att kunna kasta bort mitt liv på dig.
Tre år fick du av mig. Inte mer. Och du kommer aldrig någonsin få mer. Släpp mig.. Du håller för hårt.

Jag vill detta. Och älskar du mig, så låter du mig gå. Jag behöver gå. Jag mår inte bra med dig.

Its over.

Skytten

Den energiska Skytten är utåtriktad till sin läggning och har behov av att leva ett liv med mycket frihet och rymd. Skytten trivs bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria.
Det finns gott om spontanitet och kämparglöd i detta ivriga eldtecken. Skytten är orädd och frimodig, alltid ärlig och rättfram. Den som obekymrat går på i ullstrumporna och verkar ta det mesta med en klackspark. Ibland kan dock Skytten av ren obetänksamhet vara en aning klumpig och taktlös. Denna frimodiga natur pratar gärna och mycket, och har en tendens att späda på sina berättelser en smula.
Skytten är den som vill vidga sina vyer, strävar efter omväxling och social stimulans. En stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet hör till bilden. Skytten tycker mycket om att läsa, liksom att resa och uppleva främmande kulturer och synsätt. Skytten stimuleras av spänning och äventyr i tillvaron och har ofta högt flygande planer, men blir ibland överoptimistisk. Skytten vill ju så gärna att möjligheterna ska vara obegränsade. En det-fixar-sig-attityd är karaktäristiskt för detta entusiasternas tecken.
Skytten börjar ofta sin strävan efter expansion i den yttre, sociala världen, för att senare i livet söka sig mera inåt. Den nöjeslystna Skytten, som inte hunnit börja sitt inre sökande, har ett stort behov av nya upplevelser och bör se upp för rastlöshet.
Lyckobringande Jupiter är den härskande planeten. Det ger Skyttmänniskan rikligt med optimism att förfoga över, som hon frikostigt delar med sig av.
En ärlig och pålitlig läggning hör tecknet till, liksom en stark känsla för rättvisa. Skytten är varmhjärtad, humoristisk, generös och gästfri. Men välviljan och svårigheterna med att säga nej, resulterar i att denna godtrogna natur ibland blir utnyttjad eller rusar iväg och åtar sig för mycket.
Skytten har med sin entusiasm god förmåga att inspirera andra till att se de positiva sidorna i tillvaron och strävar ständigt efter att höja bildningsnivån både hos sig själv och sin omvärld. Ett intresse för språk, pedagogik, samhälls- och livsåskådningsfrågor hör i regel till bilden.
Ett fritt och omväxlande yrke, där Skytten får möjlighet att dela med sig av sin kunskap brukar locka. Vi återfinner många lärare, präster och reseledare i detta utåtriktade tecken.
Fysiskt associeras tecknet med levern, höfterna och låren.

Förväntningar

Förväntningar. Vad är det? Jag skall man förvänta sig? SKALL man förvänta sig någonting? Det är det jag funderar på just nu. Jag hatar att förvänta mig någonting för jag vill inte bli besviken, men ändå älskar jag att ha något att se fram emot.

Just nu i denna sekund (förmodligen ganska ofta) så ser jag mest ifram emot när jag får åka ifrån denna ö. jag hoppas vi åker med fotokursen till Sthlm som det är sagt - 3 dagar från ön.

Jag ser fram emot påsklovet då vi skall till Stockholm igen på Ledarutbildning - ca 4 dagar från ön.
Jag ser fram emot den 3-14 April då vi åker till Mallorca på klassresa - ca 11 dagar från ön.

Jag vill inte vara här just nu. Jag behöver komma bort. För att kunna tänka på en annan plats än där helvetet är. Jag vill inte lämna någon, men jag vill komma bort ett tag. Fundera, må bra, rehabilitera.

Jag älskar R, jag älskar min familj, jag älskar mina vänner. Men jag behöver få tänka själv. Stå på egna ben. Göra mina egna beslut.

Mysehelg.

Är hemma hos R och håller på att laga mat. Kycklingfilé, pommes och beasås. Till efterätt skall vi äta banan med choklad i ugnen och glass. Sen skall vi bara mysa resten av kvällen.

Imorgon skall vi hem till min syster och äta mat och mysa. Så det blir helt enkelt en myshelg!


Livet blir aldrig som man tänkt sig, men huvudsaken är att man lär sig något på vägen.PUSS

MUST HAVE


H&M


Photoshoot

Har fotat min syster Caritha och hennes dotter Tyra hela eftermiddagen i studion idag. Det var superroligt och Tyra va SÅ himla duktig.

Nu skall jag duscha och sen lägga upp några bilder på facebook.

PUSS


Fotogenisk?

Kärlek

Idag har vi fotat utomhus hela dagen. Ganska galet vad jag gillar att fota. Stora som små ting. Vi fick som uppgift att fota dörrar och fönstrar i innerstan. Dock hade inte alla varsi en kamera så vi fick turas om vilket resulterade i att det inte blev så många bilder. Sen fotade vi i donkyrkan och det var helt amazing. Om jag inte blir soctant skall jag bli fotograf när jag blir stor.

Imorgon har jag ett möte vid 11 sen tar jag med mig min syster Caritha och hennes dotter Tyra till skolans studio och fotar dem.

Nu skall jag kolla om jag hittar en bra sida som kan förklara för otekniska jag hur jag får in en header på min blogg.

PUSS


fotokurs.ab

Chanine är här, eller inte just nu för hon är i affären och dumma jag orkade inte gå med. Skall invänta henne sen ta en kopp chai the sen sova. Imorgon ska vi fota i innerstaden på foto iv-val. fun.

PUSS


.

rrrrrrrrrrrrrrrrr.

shoppaholic like always

dålig uppdatering. imorgon ska jag shoppa. skor bla. puss


nothing last forever3 år utav mitt liv fick du.
Nu är det över.
För all framtid.
Jag kommer sakna minnena, men inte dig.

<3


To much on my mind.

Som rubriken sa, jag har för mycket i huvudet just nu och massa svåra beslut att fatta. Jag svettas, skakar, ler, skrattar, gråter, försöker analysera, inse, acceptera.

Puss på min familj och mina brullor som lämnat/lämnar mig på denna skitö.


not my cup of tea

Det är riktigt kallt ute och nästan lika kallt här inne. Trots att det iaf är +1. Ikväll åker jag hem till Rob och stannar tills på Söndag. Ikväll skall vi tydligen till hans Moster och äta mat för hennes man fyller år. Så vi får väl se vad kvällen mer har att erbjuda.

Nu skall jag packa det sista som skall med till Robin. Min buss går om 25 minuter.

PUSS


UTRÅKAD TILL MAX

Har varit och fikat med bästa Ancie. Köpte också med Chaithé hem. Massa mys. Nu är jag uttråkad och desperat av att hitta något att göra. Vill umgås med Chanine och Arian, men nej då ska dom vara på andra sidan Visby och det är snökaos ute så tänker absolut inte gå. Snart tar jag fan en Taxi, för bussar det går det inga såklart.

Annars ringer jag Camilla och kollar vad hon gör. Kanske att hon kan klippa mig. Behöver lite action i detta tråkiga liv.

PUSS


oh mother

God morgon. Skall snart gå upp och klä på mig sen vandra bort till min bror. Han flyttar till stora landet på Lördag och hade ett kameraställ som jag skall kolla om det passar min kamera. Sen i eftermiddag  vid 3 kommer Ancie och hämtar mig. Mys.

PUSS


i miss you

The only male influence I've had after daddy up and left, were my mother's weekend lovers and their alcoholic breaths..

dad

Need .. shopp... ing!

Jag har sånt jävla shoppingsug just nu. När mina pengar kommer skall jag införskaffa nytt smink, haremsbyxor (som jag ALLTID dissat, men nu har jag hittat min lovers) och möjligtvis en ny skinnjacka!


Nu ska jag "fake-shoppa" och må bra. Sen sova. Imorgon skall jag träffa världens bästa familj, efter min såklart. Fernström's.PUSS


i väntan på bättre tider

ÅRS RESUMÉ 2010
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tatuerade mig.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Dom 2 första månaderna av året.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inte direkt vänner, men bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej
5. Vilka länder besökte du?
Turkiet.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Mer fika och mysiga dagar på stan med mina nära.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Dom 2 sista veckorna i juli & 2 december

8. Vad var din största framgång 2010?
Våga berätta.

9. Vad var det största misstaget 2010?
-
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, blev ju ner knuffad från en trappjävel och slog halft ihjäl mig. Nu sisådär 3 veckor efter kan jag fortfarande inte gå klokt och mitt ena ben är dubbelt så stort som det andra, inte så snyggt kanske.

11. Vad är det bästa köpet?
Min kamera!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Cigaretter.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja massor.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Waka Waka, We speek no americano, Mikrofånkåt, Riverside... Ja många!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Lite av båda faktiskt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit mig tid att umgås med mina vänner.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig om skitsaker.

18. Hur tillbringade du nyår?
Med Rob's familj.

19. Blev du kär i år?
Var kär innan året började.

20. Favoritprogram på TV?
Greys Anatomy, Gossip Girl, Two and a half men, Scrubs, Cougar Town

21. Bästa boken du läste?
"Vi har ju hemligheter i den här familjen" - Therese Ericsson

22. Största musikaliska upptäckten?
Melissa Horn, Maria Mena, Christina Perri

23. Något du önskade dig och fick?
Oh ja.

24. Något du önskade dig men inte fick?
En ny hårfönjävel som jag sa till alla att jag ville ha.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Tatuerade mig.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Oja.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Upp och ner.

28. Vad fick dig att må bra?
Massor!

29. Vem saknade du?
Pappa.
30. De bästa nya människorna du träffade år 2010?
Alla fina Maskrosor så klart.Och så måste jag bara tillägga att årets ord helt klart är; FAKTISKT.


PUSS

snorig

Ja men God morgon, typ. Snorig, trött och allmänt irriterad. Så nu ska jag gå och snyta mig, ta en cigg och förtsätta ringa runt. Blö.

PUSS


dont stop beliving

Jag lovade mig själv att inte skriva mina nyårslöften, någonstans. Men någonting jag verkligen måste bli bättre på under detta år är att umgås med mina Vänner. Höra av mig till mina vänner. Jag vet att flera stycken kännt sig bortglömda, men så är inte fallet. Det är bara dumma lilla jag som inte kan få tummen ur arslet att lyfta luren och ringa, och inte heller sända ett litet litet sms. Men å andra sidan så hör inte vissa av sig till mig heller, men jag skall iaf bli bättre på det. För jag vill ha mina nära nära så att säga.

Imorgon (idag) skall jag ringa minst 5 samtal som handlar om bla det nya året. Vad som komma skall. Och jag hoppas på bra resultat av alla 5. Sen fyller min bäste Chanine år så jag skall hem till henne och mysa hela kvällen. Funderar på att köpa med mig chips. Sen åker ju kameran med, för om jag känner Chanine rätt så vill hon dygna och då måste vi ha någonting att roa oss med!

Nu skal jag gå ner och röka sen gå och lägga mig, och förhoppningsvis lyckas somna.PUSS


Super Woman spelar Super Mario

Har spelat Wii. New Super Mario Bros. Har skrikit, slagits, dampat. Jävla skitspel. Men endå är det så jävla kul. Nu känner jag mig yr och mår illa. Men vad gör det.

Skall väl snart äta mat. Kalkon. Men Rob's familj. Mysigt. Sen vid 19.15 beger jag mig hemmåt mamma med bussen.

PUSS


Mitt 2010 - bilder.

LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLVA.

HADE INTE SÅ MÅNGA BILDER PÅ DENNA DATOR, MEN JA. THIS IS MY 2010.


Mitt 2010 - Text.

Detta har hänt mig 2010.

* Jag förlovade mig.
Men världens bästa Robin.

* Jag var på Maskrosbarnsläger och träffade många nya helt fantastiska människor.
En upplevelse jag aldrig kommer glömma, något som alla fina Maskrosor där ute borde få uppleva.

* Fick reda på att jag blev "utvald" till att bli ledarpraktikant på Maskrosbarn.
Vilket gjorde mig stolt och självsäker. En uppgift jag kommer gå all in på Sommaren 2011.

* Började andra året på gymnasiet.
Eftersom jag gått om.

* Började fixa mina betyg och sköta skolan bättre.
Trots att det var lite jobbigt nu mot slutet och jullovet verkligen var behövligt.

* Hängt en massa med Chanine efter vi blev vänner.
Wonderful.

* Fyllt 18 år.
Vilket firades helgen innan med min familj och helgen efter med Rob's familj.

* Haft 3 mobiler.
2 av dom har jag tappat i toan.

* Jag har varit i Turkiet.
Med Robin, hans moster och hans kusiner.

* Jag har tatuerat mig för första gången.
Och det gjorde inte hälften så ont som jag trodde.


Sen en massa mera som inte är värdigt att skriva.


2 0 1 1

Ja då var det nytt år då. Nytt år, nya möjligheter som man säger. Jag skall iaf inleda mitt nya år med att börja blogga bättre. Jag vill verkligen skriva av mig. Men det blir aldrig av, även fast jag sitter vid datorn flera timmar om dagen (no lifer, jag vet). Men nu skall det bli ändring på den fronten.

Jag tänker inte skriva mina nyårslöften. Dom kommer jag hålla lite för mig själv. Vill inte göra någon besviken och framförallt, inte göra mig själv besviken. Tänkte dock göra ett inlägg med saker som har hänt detta år, typ som en årsresumé.

Puss och gott nytt år. :*


RSS 2.0