only for you, my love.♥

Hej min fina älskling!

Nu är jag nog framme i Stockholm, och antingen ligger du och sover eller så har du gått upp för att jobba. Hursomhelst så ville jag bara skriva ett litet inlägg till dig, för att visa att du är i mina tankar.

Jag tänkte först att jag skulle göra några tidsinställda inlägg varje dag, nästan som jag gjorde förra året.. Fast då fick du det i form av brev. Men nu har jag ju varit med dig hela tiden, så har inte riktigt haft tid att göra det. Så därför tänkte jag skriva antingen på datorn, eller föra dagbok under tiden jag är borta.. Som du sen kan läsa när jag kommer hem. Låter det bra? Vi kommer ändå höras på telefon, men jag skriver ner det jag glömt berätta.

Jag vill också säga att jag älskar dig mer än du någonsin kommer kunna förstå. Du betydet allt för mig. Och jag kommer sakna (saknar) dig fruktansvärt mycket. Men jag vet att du kommer vara min när jag kommer tillbaka. För det är så det skall vara. Du och jag. I all framtid, förevigt, för alltid.

Just nu när jag skriver detta så sitter du nere i soffan och antagligen undrar vad jag gör. Men tji fick du, för du har ingen aning. Du är så söt när du är trött älskling, och jag hoppas du kör försiktigt hem i natt när du har lämnat av mig vid båten.

Tack för att du finns. Du gör mitt liv lite bättre för varje gång du ler mot mig. Du är vackrast.

Jag älskar dig. Då, nu och föralltid.

Perfect match.


up and away

Hellu!

Är nu framme i Nynäs och sitter på bussen till El Stockholmo.. Kom och tänka på listfan. Orkar inte hålla på med den, så lägger upp punkterna (resterande) som jag missat när jag kommer hem.

Får se om de ens blir någe som helst bloggning under dessa veckor.

Hare, kanin.

PUSS


thinking

Klockan är 04.46.
Jag står, helt själv ute på däck och känner vinden i mitt hår.
Jag lyssnar på Ellie Goulding's verision av "Your song".
Jag ler. Jag ler för att jag vet att inom några timmar är jag på den underbara gården igen.
Men sen kommer tårarna. Min jävla seperationsångest. Rädsla.
Jag är rädd för att (trots att jag "bara" är borta i 17 dagar) ingenting kommer vara sig
likt när jag är hemma igen. Jag är rädd för att något skall hända min älskade mamma.
Min fina underbara mamma. Jag är rädd att någonting skall hända mina syskon och deras
familjer. Jag är rädd att jag återvänder, och jag inte har min fina pojkvän kvar.

Det ryser i hela kroppen av tanken. Men jag vet, jag vet så jävla väl att ingenting kommer
hända (eller jag försöker intala mig själv det).

Jag har alltid varit mån om min familj. Alltid velat deras bästa. Pågrund av det jag upplevt
och det jag sätt och fått höra. Så är min största önskan att alla i familjen alltid skall
hålla ihop, alltid vara sams. Vi har redan "förlorat" en, pappa..

Och när vi ändå är inne på det spåret så kan jag med heder och samvete erkänna att ja, jag
saknar min pappa. Men jag önskar samtidigt honom det värsta i livet. Pga det han gjort mot
vår familj. Pga alla svek.

Hursomhelst så vill jag bara att min familj och min älskade R skall veta att jag älskar dem
mest av allt och att jag aldrig någonsin vill någon illa.

Mi familia, mi todo. Min familj, mitt allt.
Tusen varv runt jorden och tillbaka.

Därför vill jag ägna denna låt till dom, dom som förtjänar den. Min familj. Jag är er evigt tacksam

Ellie Goulding - Your song (youtube länk)


bye bye

Hellu!

No bligging as always, och ännu mindre blir det nu. För om 3 timmar avgår min båt mot Nynäshamn, sen buss till Huvudstaden sen bil till underbara Hälsingland.

Kommer sakna min älskling sjukt mycket, du är bäst. Jag älskar dig! (om jag glömt påminna dig, så finns ett inlägg bara till dig kl 09.00 imorgon bitti)Ses om 17 dagar!


neer stops raining

Hellu!

De va du fan vad det skulle regna..! Snart översvämning. Hursomhelst så har jag precis sätt på "Bed time stories" och käkat lite pizzarester från igår. Nu äre bara 3 timmar kvar tills min fina älskling kommer hem och under tiden skall jag kolla runt lite på datorn och bara ta de lugnt (as always). Anledningen varför jag inte gör något speciellt när jag är hemma hos honom och han jobbat tex, är för att han bor ca 6 mil ifrån stan. Så det är lite problematiskt att bara gå ut och hänga med någon. Hade det inte varit för regnet hade jag solat eller något annat, lite mer spännande än att sitta inne och glo på film..

PUSS


Dag 17: En ovanlig bildVAD är en ovanlig bild..?


Good morning peepz

Hellu!

Nu är jag pigg o vaken (nästan...) Skall snart gå o hämta min överblivna pizza från igår och sen knäppa på en film och vänta på att min pojkvän skall komma hem om 6 timmar. Yippie! Dessutom är det äckligt väder ute som vanligt så ja,vad gör man? Skall också se till att få in lite new music in my thelephone så att säga.. Nej, skämt o sido.

Hörs sen!

PUSS


every second i'm whitout you i'm a mess.

Hellu!

Som vanligt, ingen uppdatering (känns som att varje inlägg börjar så..) Jag är ännu hos min bäste, men har varit i stan idag och gått på ett möte. Började morgonen med en mysig frukost hemma hos Emelie och Melvin. Snackade lite innan jag gick till bussen (TACK för frukosten fina Ems). Sen när jag kom till stan tog jag en fika med Chanine på Waynes Coffee innan jag drog mig vidare mot mötet för att senare åka hem till älsklingen igen.

Ikväll har vi varit i stan IGEN, hah.. Vi käkade pizza på Los Panchos och nu är vi hemma och skall snart duscha och sen se film.

Känns som att detta blev ett förjävla rörigt inlägg, men skitsamma..

PUSS

Dag 16: En bild på dig själv

Min ständiga pose. Vet fan inte hur jag ska bete mig när jag tar egopics.. hah.
För övrigt saknar jag mitt långa hår, sjukt mycket. Skall aldrig mer klippa mig. Tjing!


Food time!

Hellu!

Har försökt bygga ihop ett växthus med Robin's mamma.. Det gick ju sådär. Haha. Vi gav up det och skall laga mat nu istället. Snart kommer min älskling hem. Happy! Ikväll blir det filmmys och massa massa glass.

PUSS


woop woop

SÅ nu är jag i fatt med listan igen. skönt!


Dag 15: dina föräldrars bil

har ingen.


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tiderSaknar mina tjejor!


Dag 13: en/flera syskonDag 12: En bild på någon du har varit kär iVar, är och kommer alltid att vara.


Dag 11: En person du kan berätta allt för


JAG


Dag 10: en bild på ditt husdjurZingo (världens fulaste namn).


i-nerd

Hellu!

Som vanligt glömmer jag bloggen och lägger tid på saker som (faktiskt) är viktigare. Men nu har jag ju lite tid över, så varför inte slänga iväg ett inlägg. Denna vecka innehåller bara massa häng med min fina älskling, för på lördag natt/ söndag morgon kl 03.30 börjar min och Chanine's resa mot Maskrosbarnsgården. Det kommer bli grymt men kommer såklart sakna min älskling fruktansvärt mycket.

Just nu kollar jag runt lite och jämnför om jag skall beställa en I-phone eller om jag skall köpa den i butik. Hursomhelst så skall jag köpa en när jag kommer hem igen. Funderar också på en I-mac.. Men vi får se. En I-phone skall det bli i vilket fall som.

Nu skall jag göra ingenting, hah. Vänta på att R skall komma hem från jobbet!

PUSS


Uppdate: Home sweet home!

Hellu, igen!

Nu är vi som sagt hemma igen, tillbaka på Gotland. Gud vad skönt det var att få komma hem i lugnet. Har varit en stressad helg, med massa shopping. Jag orkar dock inte skriva allt jag köpt, då det är rätt mycket.. Men jag har köpt massa till lägenheten och lite annat till mig själv! Jag är nöjd! Fick också träffa min storebror och hans flickvän som jag inte träffat på hundra år känns det som, det var roligt.

Nu skall jag och Robin ta en välbehövd dusch!

Jag älskar dig, min finaste finaste älskling. R <3 J

PUSS


Home sweet home

Hellu!

Nu är jag hemma. Skall snart äta mat. Uppdaderar senare!

PUSS


Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change.

Hellu!

Har planerat lite med mamma inför att vi åker imorgon. Nu väntar jag på att få åka och hämta min älsklin, snart snart snart åker vi! Sen skall vi åka till Rob's mammas kusin (typ?) och byta bil med dom för dom har en buss, annars får vi inte plats.

Just det, nu när jag är iväg = ingen uppdatering. Kanske när vi är hemma hos min bror i Hovmantorp kan det hända att det blir ett inlägg.. Vi får se. Men jag fixar iaf så att mina "dags" inlägg med bilderna kommer upp!


jag älskar dig.

Tjing.


Mario - Stranded


No lifer

Snodde denna på Sadia's blogg.. Har inget annat för mig så!

Mitt avskedsbrev
Kära För det första vill jag Julia säga att Erica Soc är den bästa vän jag haft, och att Maskrosbarn Michaela är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Fannie Brobeck och Basse gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Kristian får ett lyckligt liv tillsammans med Arian. Jag vill säga tack till  Lisa för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Robin Nyberg.  Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Maskrosbarn Maya tog sitt liv. Snälla Chanine. sörg mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braja med Maskrosbarn Johanna och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Niccolina Nyberg som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag kommer alltid att älska Carro.
Ta fram din mobil ta slumpmässigt namnen som kommer upp.

thank you

Hellu!

Är precis hemkommen från en dag på stan med fina Emelie och hennes son Melvin. Vi tog en fika/käkade lunch och gick en sväng och kollade kläder. Så får jag syn på en vit klänning, precis så jag tänkt mig att min studentklänning skall se ut. Vit, enkel, men endå väldigt fin. Den var på rea så den kostade 75(!!) spänn så då slog jag till. Den kommer från bikbok, och ja jag tar studenten om ca ett år. Men hey, bättre vara för tidigt ute än får sent ute right?

Nu väntar jag på att få åka och hämta min fina älskling. SOM jag längtar! ♥

Tack Ems för idag, det behövde jag. ♥


Vitare i verkligheten.

PUSS


Dag 9: Någon i din släktJag kan inte välja EN så det får bli min älskade familj!
Bild uppifrån:
Jag och min syster Camilla.
Jag och min syster Lizette.
Jag och min syster Caritha.
Jag och min bror Jean-Pierre.
Min bror Jean-Michel.
MAMMA.

Jag älskar er. Mina bästa. ♥ 


ojojoj

Hellu!

Idag har jag som sagt varit på jobbet, blev ingen Emelie idag. Men imorgon så! Har också varit vid lägenheten o skrivit på lite mera papper. Sånt som måste göras. Sen har jag bara varit hemma och nu väntar jag på mat.

Mina pengar har äntligen kommit, så nu är jag redo för Ullared (de va ett jävla tjat!!). Men först o främst vill jag träffa min älskling och han kommer till mig imorgon. Lycklig tjej!!

NU: MAT!

PUSS


Dag 8: En person som du saknarpappa...


fuck this shit.

Hellu!

Sitter på jobbet och har precis skickat in vårat projekt. Nu är allt klart. Så snart skall vi gå och fixa nya lönelappar för vi har lyckats slarva bort våra. Sen så slutar vi nog. Imorgon blir det nog mest städa o fixa här på kontoret och sen slutar vi på Fredag. Känns både skönt och jobbigt. Har varit najs o vara sin egna chef o bestämma egna tider o vad vi skall göra och inte, men nu börjar mitt sommarlov. Sådär lagom tills vi åker iväg och skolan börjar.. Hah.

Jag har då INTE fått några pengar och detta börjar göra mig irriterad och orolig. Jag vet att jag skulle ha pengarna på kontot igår eller idag. Men icke sa nicke. Få kolla igen i eftermiddag.. Blir lite orolig att jag inte skall ha några pengar när vi åker, sen har jag ju räkningar som sagt..

Får se om jag skall träffa Emelie sen också! :)

Jaja, nu skall vi gå o fixa papper.


turkiet 2010

Kisskissnbangbang


Good morning peepz.

God morgon, god morgon.. lalalala!

Idag lyser solen, och jag hoppas det är lika varmt som igår. Vi börjar jobba kl 10 idag, så snart skall jag ringa ett samtal sen går min buss om en halvtimma ungefär. Jag hoppas innerligt att jag fått mina pengar idag, har massa räkningar som skall betalas osv. Sen vill jag ju räkna på hur mycket jag får/kan ha med mig och shoppa för på Ullared.. Hah, de va ett jävla tjat om Ullared. Men jag bor på Gotland och här händer det då fan inte mycket så då är man överlycklig bara man får åka iväg. Och såklart är jag lika lycklig att min fina älskling skall åka med.

Men nu måste jag bädda sängen och lite innan jag rusar iväg till bussen.


Världens finaste älskling!

Tjing.


priceless

Hellu! Hoppas allt är bra med er, med mig är det GREAT.

Jag är så himla lycklig just nu. Jag fick lägenheten. Den är min. Jag har skrivit på kontrakt och i slutet av veckan skall det skrivas på elavtal osv. Jag är SÅ himla nöjd. Och jag vet exakt hur jag vill ha det, vilka möbler jag vill ha, vilket "tema" jag skall gå efter osv. Jag vet ALLT. Så nu längtar jag extra mycket efter Ullared i helgen.

Efter vi kollat på lägenheten åkte Chanine hem o jag med, sen åkte jag med min syster och hämtade ut ett paket till mig från H&M och sen åkte vi till Willy:s och handlade mat. Det blev en tacomiddag för två idag. Mysigt och gott!

Nu blev jag sjukt stressad och har fan glömt bort att boka båtbiljetter (!!!!) brb... FUCK!

PUSS


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp.


Det får bli denna bild.
En bild på mig och fina Aurora från Maskrosbarns Ledarutbildning i våras.


ready set go

Hellu!

I natt vaknade jag kl 4 och kunde inte somna om, så jag tog en day off och somnade vid 9 och sov till 11. Sen hoppade jag in i en dusch, käkade lite och nu sitter jag här och väntar på min syster. Vi skall gå en promenad innan jag skall bort och kolla på lägenheten!

I eftermiddag har jag absolut ingen aning om vad jag skall göra, blir kanske en sväng med Chanine på stan om jag fått mina eftelängtade pengar. Vi får se! Hon skall iaf vara med mig och kolla på lägenheten.

Hörs senare.
jag idag

PUSS


the list is looong

Oh yeah it is. Min shoppinglist inför Ullared är minst 1 meter lång. Vill ha massa. Massa nytt till nya (förhoppningsvis!! peppar peppar ta i trä) lägenheten and so on.

Nu.måste.jag.sova.


everyday i'm shuffeli'n

Hellu!

Sitter och ser på "Prinsessan och grodan" och har precis käkat vaniljglass med blåbärssylt. Gott! Jag är pepp som tusan på morgondagen och hoppas att lägenheten är lika amazing som jag föreställt mig. Annars så fixar jag så att den blir det. Jag har iaf en bild i huvudet hur jag vill ha det, så jag hoppas det går att ordnas.

Så imorgon blir det som sagt jobb på förmiddagen sedan lägenhetsvisning på eftermiddagen. Pepp.

Skall se klart dom sista 20 minuterna av filmen nu sen sussa.

God natt.


shoppaholic, as usuall.

Hellu!

Som vanligt är jag en liten shoppaholic och sitter o får nervfall för att jag vill beställa kläder. Har dock ett paket på gång. Som jag vet har kommit till posten (cp som spårar paketen), så jag väntar bara på de där förbannade sms som säger till mig att jag kan hämta ut paketet.. Och känner jag mig själv rätt så har jag oturen nog att få sms:et när jag sitter på bussen..

Jaja. Nu skall jag och Chanine gå och tanka på våra telefoner för det tyckte minsann våran chef att vi skulle. Så han fixade fram pengar till oss så vi kan gå och ladda lurarna. Bra jobb. Lite finare, lite bättre!

PUSS


to little, to late.

Hellu!

No blogging from my side.. as always. Men hur som helst så har jag haft fullt upp, umgåtts med min finaste en massa massa (där av ingen blogg i åtanke). Vi har mysit, byggt sköldpaddsplace, varit på bio och sätt på den sista HP filmen och massa annat.

Nu är det måndag vilket innebär ny vecka, nya möjligheter. Just nu är jag på jobbet och min vecka kommer se ut så här:

Måndag: Jobb 9-15. Bada om vädret håller i sig!
Tisdag: Jobb 9-13. Kolla på lägenhet 14.00 . HAPPYFACE!
Onsdag: Jobb 9-15. Luncha med Emelie.G och efter jobbet träffa Emelie.O. Emeliedag!
Torsdag: Jobb 9-15. Packa!
Fredag: Jobb 9-15. Åka båten vid 17 mot Småland och Ullared.
Lördag: HELDAG PÅ ULLARED!
Söndag: Åka hem runt 15.00, tror jag.

Nu äre rökpaus!

PUSS


Dag 6: dig och en vän du inte varit med på längewe were everything. ♥.


Dag 5: En gammal bild på dig själv2008


Dag 4: en konstig tid i ditt livEn bild när jag hade permis från mitt jourhem 2007.
En väldigt konstig tid i mitt liv, då inte allt riktigt var som det skulle.


rainy daaaaay

Hellu!

Kom hem för en liten stund sedan. Mötet gick bra och efter det åkte jag bussen hem och träffade på min mamma + syster + barn osv. Dom hade varit på biblioteket och lånat böcker!

Nu är jag hemma som sagt och vet inte vad jag skall göra. Det regnar för fullt ute. Men det är skönt, behövs det med.

Har dock inget annat att skriva så skriver när jag har något viktigare att skriva.

PUSS


up and awaay

Nu drar jag till Chanine och hänger en stund med henne och Adrian (min kusin, hennes systerson.. komplicerat) innan jag måste sticka till bussen för att gå på mitt möte!

Slänger kanske iväg ett inlägg innan jag går till bussen ifrån dom annars så skriver jag senare när jag kommer hem. Blir kanske en tripp på stan med min syster också!

PUSS


Dag 3: någon i din släkt


Världens bästa systerdotter Tyra Carina Skrållan Cederlund. ♥


Day 10: One confession.

Oj, gud vad svårt. Detta kommer nog bli ett ovanligt långt inlägg när det kommer till den här listan. En bekännelse. För att göra det så simpelt som möjligt, och för att inte skriva något som jag komme ångra så kör vi på denna:

Jag hatar hästar. Verkligen HATAR. Det finns ingenting annat jag hatar så mycket. Why? Jo för dom är stora, läskiga, luktar illa and so on. Fyller ingen funktion. Sen visst, jag kan faktiskt tycka att vissa hästar är fina.. På bild eller på tv! Men inte i verkligheten. No way.


stooooormyyyyy

Hellu!

Guess what? Jag har varit vaken sedan halv åtta imorse. Galet! Jag gick upp när min älskling åkte till jobbet och min syster kom hem från jobbet. Eller hem och hem, hon har närmare hem hit än hem till sitt så hon åkte hit för att sova efter hon har jobbat hela natten. När jag gick upp tog jag en dusch och nu sitter jag här och har ingenting att göra fram tills mitt möte kl 1. Funderar på att kolla vad Chanine gör.


älskling

Hörs senare!

PUSS


love is in the air

Hellu! Hoppas allt är bra med er? Här är det great!

Har haft en kanonkväll med min syster, bror, mamma o pojkvän. Vi har spelat kort och bara mysit en massa. Sen cyklade R till affären och kom tillbaka med massa gott godis till mig. Givmild idag, först ett par jeans och sen massa godis. Världsbäst, det är han!

Nu skall vi se på Polarexpressen och sen sussa. Han skall jobba imorgon och jag skall upp tidigt och ringa samtal sen åka på mitt möte.

Hörs imorgon!

PUSS


happyface

Hellu!

Är nyss hemkommen från en tripp på stan med min syster, hennes dotter och min fina pojkvän. Fixade lite ärenden och sen köpte min älskling ett par nya jeans till mig. UTAN att jag bad honom. Hur nice? Världsbäst. Så nu är jag lycklig igen. Haha..

Nu skall jag äta lite tomatsoppa och vitlösbaguetter sen bara mysa med min älskling. Imorgon har jag ett möte att fixa!

PUSS


Dag 2: någon du älskarMin pojkvän. Min bästa vän. Min finaste. Min älskling. Mitt allt.


Day 9: Two favorite songs.

Just nu:

1. Chris Medina - What are words
2. Melissa Horn - New York


fuck you

God morgon, god middag, god kväll!

Vaknade och mådde piss. Vart iväg en sväng och hämtat lite grej till sköldpaddan, sen gick jag och la mig för jag behövde vila så börjar grannens jävla hundar gapa. Blir knäpp i huvudet på dom. Är det normalt att BARA släppa ut dom på en liten bakgård för att få rasta av sig? Nej! Dessutom är det hundskit över hela deras gård så när solen lyser på så stinker det apa. Ush!

Vet inte vad som händer resten av dagen, jag hoppas mest på att min huvudvärk skall släppa. Så kanske jag och min älskling kan va lite glada på varann för en gångs skull! haha.

Älskar R!

Kisskiss bangbang.


they are here

Hellu!

Nu är äntligen min älskling här. Han har med sig våran "lilla" Zingo (sköldpaddan) också. Vi har varit på Ica maxi och nu kom vi precis ur en dusch. Snart skall vi lägga oss och se en ny film vi köpte med oss på Ica maxi och äta glass och nyponsoppa. Gott som tusan. Imorgon blir det nog bad om det är fint väder!

Puss o god natt!


Dag 1: en person du umgås ofta med.Chanine/Chnini/Channe - Kärt barn har många namn.
Min vän genom allt.
Du gör mig glad, arg, irriterad, förbannad.. ja allt. Men oavsätt vad så är du min högra han.
Genom allt går vi tillsammans. Du har hjälpt mig genom så otroligt mycket. Och det vi delar, delar ingen annan.


the list

En bild på:
Dag 1: en person du umgås ofta med.
Dag 2: någon du älskar
Dag 3: någon i din släkt
Dag 4: en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: dej och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: på ditt husdjur
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: en/flera syskon
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: dina föräldrars bil
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: en bild från ditt fönster
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: din far
Dag 21: din mor
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: dina fötter
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: en bild från i vintras

want it so fucking bad.. please santa.. or boyfriend!


äkta kärlek ♥


absofreakinglutley

Hellu!

Fan vad jag börjar alla inlägg med "Hellu"..! Men tycker fan de blir tomt om man inte skriver något, och hej låter så.. tråkigt, typ.. Jaja. Idag slöt jag och Chanine vid ett för vi komm endå inte fram till något vettigt. Så vi gick ner på stan en sväng och jag köpte en tröja till mig och en tröja till min fina mamma.. Det förtjänade hon! ♥
Sen åt vi också glass, sen åkte jag hem.. Just det. Jag har nu typ MINST 3 par skor som jag vill ha i höst. Jag har värsta visionen om hur jag vill se ut. Men måste bara på något sätt få den där "saffrans-väskan" (Channe fattar, hah). Världens finaste bästa underbaraste vackraste väska. Skulle kunna dö om jag fick ha den i min grav!

Hursomhelst, när jag kom hem var mina systrar här med sina ungar. Världens bästa ungar (för jävla mycket som är världens bästa nu för tiden). Men sen skulle Tyra (min syster dotter) hoppa ner från en bänk och på något vis så rycker hon bak huvudet (eller något) så hon får jätte ont i nacken. Notera att hon är 3 år. Så vi fick åka till akuten men hon piggnade på sig och så blev allt bra igen. Tur det. Jag skall fan aldrig ha barn, kommer bli värsta hönsmamman.

Jaja, nu blev det mycket text igen. För att fördriva tiden börjar jag med en annan lista också, den andra är ju slut snart.


Maximilian och Tyra. ♥

Kisskiss bangbang.


end of the day

Jahopp.. Då har vi slutat nu då! Väääääldigt dryg dag, skall tänka massa massa hemma. Så får vi se hur allt slutar. Skall nog ta en sväng på stan snart, dreggla lite på massa kläder osv. Får se om Channe följer med eller inte.

See ya, don't wanna be ya!


Day 8: Three turn ons.

1. Fina ord.
2. Fin rumpa (Robins, omnomnom ^^)
3. God mat, bra musik, blahablaha.. Romatiskt filmgraj.

oh yes.

Hello peepz!

Sitter på jobbet och gör... ingenting! Kan låta skönt för vissa, men mest frustrerande för mig. Försöker tänka igenom vad vi skall skriva. Men har hjärnsläpp. Hoppas det lossnar. Eller fastnar. Hah.

Jag är mest sugen på att åka och bada. Så hoppas min kära syster svarar snart så vi kanske kan åka en sväng. Sen ikväll kommer nog min fina pojkvän förhoppningsvis.

Hörs senare!PUSS


pic's n' stuff

Hellu.

Underbart skönt med en dusch (ett bad, as always). Håller på att ladda in lite bilder på Facebook och tänkte skriva lite om gårdagen. Jag och Robin åkte som sagt till Uppsala för att hämta en sköldpadda. Resan gick grymt bra, och vi kom med en tidigare båt vilket var skönt för vi båda var trötta efter en hel dags bilåkande. Slänger in lite bilder på sköldpaddan och lite andra bilder från dagen.

Imorgon är det back to work och som vanligt lite grejer som måste kollas upp. Nu skall jag ta något att käka tror jag sen lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon.

Hörs imorgon.
God natt.


by the way

Kommer inte godkänna/svara på kommentarer så som "Hej hur mår du? kolla min blogg", "fin blogg, kolla min" etc. Sjukt störande. Skärpning. Slut upp.

brb, duscha!


Day 7: Four turn offs.

1. Lös snus!!! (!!!)
2. Försök till att prata "snyskigt/sexigt" men misslyckas.
3. Dålig andedräkt/svettlukt.
4. Boys som är för självupptagna.


Day 6: Five things you like to do.

1. Shoppa
2. Mysa
3. Skriva
4. Sova.
5. Äta

Hah, fan vad tråkig jag är.


back on track

Hola!

Det känns som att jag har sjukt mycket att skriva. Så jag tänkte börja med att lägga in punkterna från listan¨som jag har missat, sen skall jag duscha och då återkommer jag med lite bilder osv. : )

PUSS


Day 5: Six men you think are really handsome

1. Världens finaste pojkvän såklart, Robin Nyberg. ♥


2. Gerald Butler
 

3. Charlie Hunnam (innan han blev ful)
 

Sen vet jag fan inga mer!


headache

Hellu!

Kom hem för en liten stund sedan från loppisen.. Mor min sålde lite skit och fick ihop en liten slant iaf! Nu har jag ont i huvudet efter att ha suttit i solen i fem timmar så jag har vilat lite och inväntar min pojkvän. Vi skall äta Pizza med min mamma, hennes man och min bror. Fast jag tror jag tar en kebebrulle..! Sen skall vi bara ta det lugnt för imorgon skall vi åka båt och bil hela dagen. Vi skall ju hämta en sköldpadda i Uppsala :)

Hörs sen!

PUSS


i'm back.. whit some things to think about.

jag skrev nyss ett skitlångt inlägg och det försvann så jag skiter i det. jag har varit vid ida och det var mys. har också grillat. det var också mys. och jag älskar min pojkvän.

god natt


stick away

Hellu!

Blir bara ett snabbt inlägg. Måste pinka innan jag pinkar på mig sen rullar jag bort till Ida och tar en cigg och snackar lite skit. Men inte för länge för jag skall upp sjukt tidigt imorgon för vi skall ´ha loppis. Hoppas på att hitta en snygg vintage jeansjacka bland dom andra stånden.

Skriver mera sen.

Puss


baby goodbye

Nu har vi haft vårt efterlängtade möte (sisådär 5 timmar försent) och det gick väl hyffsat. Jag känner iaf personligen att jag har fått LITE mer inblick i vad som försegår, så får vi se sen. Jag gör det jag skall och mer kan jag inte göra.

Nu skall jag gå och möta min mamma o hennes man sen åka ut till min lägenhet och kolla till den efter att Cissi och Mårthen bosatt sig där i 4 dagar.

Skriver när jag kommer hem!


Jag, ur rätt synvinkel!

PUSS


you say youre sorry but youre not


my love. ♥


hard work, no no no

God morgon, god middag, god kväll!

Sitter på jobbet (nähä?) och väntar på att Chifen (ja, jag vet att det stavas chefen men jag tycker chifen låter coolare) skall komma. Sen får vi se vad som händer och sker. Idag när jag väntade på bussen så höll jag på att svettas ihjäl, men nu kommer molnen.. as always!

Hörs senare!

Kisskiss bangbang


Day 4: Seven things that cross your mind a lot.

1. Vart är min mobil?
2. Hur mycket är klockan?
3. Vad skall jag äta idag?
4. När ses jag och min älskling igen?
5. Vad skall jag göra idag?
6. Jag borde...
7. Jag måste...

good night, sleep tight and dont let the bedbugs bite

Nu säger jag god natt! Saknar min älskling sjukt mycket och längtar ihjäl mig tills på lördag då vi ses igen. Upp tidigt imorgon!

Tjing.


nothing like i ever wanted

Kom precis ur duschen, eller det blev ett bad. Glömde skriva det i "8 saker om mig", men jag badar ALLTID. Jag hatar att bara hoppa i en dusch, först måste jag ligga minst 10 min i ett bad innan jag duschar av mig helt. En dålig vana jag har!

Har precis pratat med Chanine och diskuterat lite om morgondagen. Vi båda känner att det är något som verkligen inte känns rätt, och det skall rättas till. För vi vet vad vi vill och hur det skall gå till. På rätt sätt!

Nu vet jag inte vad jag skall göra, antingen blir det att se en film eller fortsätta dega vid datorn med lite soft musik. Får se om det kommer upp något till inlägg..!


svettig, schteeeekig bild från Mallorca!

PEACE OUT


Time is passing by

Som vanligt fastnar jag i datorn eller annat skit. I dett fall i en konversation med min syster. Hur som helst så hoppar jag in i en dusch nu, det kliar på hela kroppen ev allt klor!

PUSS

swim.

Hellu!

Efter jobbet gick jag och Chanine till Melonen (utomhuspool) och tog en simtur. Det var svinkallt, men skönt att svalka sig. Sedan åkte jag hem och har precis ätit kyckling och ris. Fick ett samtal av Cissi och hon frågade om det var okej att stanna en dag till, och såklart var det det! Haft ett annat samtal med fina Therese och kommit fram till att vissa saker borde redas ut och det skall fixas imorgon på morgon mötet med Chefen (om det nu blev så?). Hursomhelst så hoppas jag på det bästa och att många frågetecken reds ut.

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen kolla en film tror jag. Får bli en lugn kväll!PUSS

woopsi daisy

Snart dags att gå hem, jag är grymt trött och grmt sugen på att bada. Blir nog kanske ett dopp lite senare, annars åker jag hem och bara steker i solen. Just nu saknar jag min fina pojkvän otroligt mycket. Nu på sista tiden har vi umgåtts i stort sätt varenda dag, men nu när jag börjat jobba = noll! Men på Lördag ses vi och på Söndag skall vi ta en liten roadtrip över dagen till Uppsala. Det kommer bli mys!

FAN nu kom jag ju på att jag var sugen på att fota! HOPPAS vädret håller i sig!

PUSS


Jag och min älskling i Turkiet 2010!


todays

Sitter på kontoret och skall ha ett möte om ca 25 minuter. Skall förbereda lite inför det, sen tror jag faktiskt att vi avrundar lite för dagen. Det är så fint väder ute! Det är skönt att vara sina egna chefer!

PUSS

what about us

Hellu!

Tänkte eftersom att jag inte skrev så mycket igår kunde jag ju ta tillfället i akt och berätta vad jag hade för mig igår. Jobb vart det ingenting, som sagt så valde vi att ta en day off. Så mot eftermiddagen/kvällen åkte jag och Chanine ner på stan och mötte upp Cissi och hennes vän Mårthen. Cissi kommer i från Stockholm och är här för Almedalsveckan, hon lånar min lägenhet just nu. Hon jobbar också på Blondinbellas tidning Egoboost så jag tycker ni skall gå in och läsa hennes blogg om hennes vardag på Egoboostkontoret, häng med vännerna och annat roligt. Cecilia's Bikt - Där har ni den.

Hur som helst så gick vi till Visby Museet där det var någon improvisationsteater för KPA Pension. Det var faktiskt (otroligt nog) väldigt underhållande. Efter det gick vi till Bakfickan och åt en himla massor av rökta räkor med aioli. Underbart gott. En mysig dag/kväll! Idag åker tyvärr min fina Cissi hem.

Tre bilder lånade från Cissi's blogg!
PUSS


Day 3: Eight ways to win your heart.

1. Humor. Ett gott skratt förlänger livet, right?
2. Självförtroende. Dock inte överdrivet mycket.
3. Fjäsk. hehe
+ allt annat jävla bra. Kommer inte på 8 saker.


svettig bild.

nothing like yesterday

Hellu!
Som vanlig usel uppdatering. Vädret är kasst och idag tog jag och C en dag ledigt från skrivandet. Kände att vi behövde det, trots att vi lika gärna kunde suttit på kontoret hela dagen pga. vädret. Hur som helst så har vi kommit relativt långt och det första "utkastet" är i stort sätt klart. Känns skönt att veta att vi inte behöver stressa.

Jag var himla sugen på att åka och bada idag eller gå ut och fota i solen, men det kom aldrig någon sol och det ser tyvärr inte ut att bli det heller.

Nu skall jag se om jag kan fixa någon header till denna tråkiga blogg!

PUSS

Day 2: Nine things about yourself.

1. Två av mina tår "sitter ihop", alltså det finns inget mellanrum, bara hud.
2. Jag hatar hästar och allt som har med hästar att göra.
3. Jag vill bli Socionom när jag blir "stor".
4. Jag älskar att shoppa. Vem gör inte det?
5. Jag älskar orange, men är för feg för att köpa något plagg i den färgen.
6. Mitt favoritplagg är höga shorts och mina favoritskor är converse.
7. Jag måste alltid tvätta händerna fyra gånger efter varje toalettbesök.
8. Jag älskar att sjunga, men jag är tondöv.
9. Min favorit mat är falukorv.

Day 1: Ten things you want to do before you die.

1. Hoppa fallskärm.
2. Resa till minst tio länder. (Förutom Sverige.) Tre avklarade.
3. Döda någon/något (typ djur). För att jag vill se hur stora skuldkänslor jag skulle få.
4. Föda barn. Ja, why not?
5. Raka av mig håret. Bara för att.
6. Bo minst tre år i U.S.A.
7. Lära mig Italienska flytande. Världens finaste språk.
8. Starta en systerorganisation till MRB. Jobbar på det.
9. Bli ekonomiskt oberoende.
10. Gifta mig.

im not so good

Ja, jag är ju inte så bra på det där med att blogga så jag skall se om jag kan lösa en sån här lista. För då måste jag iaf gå in på bloggen för att göra det, och då kan jag lika gärna skriva ett "vanligt" inlägg.

Day 1: Ten things you want to do before you die.
Day 2: Nine things about yourself.
Day 3: Eight ways to win your heart.
Day 4: Seven things that cross your mind a lot.
Day 5: Six men you think are really handsome.
Day 6: Five things you like to do.
Day 7: Four turn offs.
Day 8: Three turn ons.
Day 9: Two favorite songs.
Day 10: One confession.

work everyday, WORK!

Hellu!

Sitter på kontoret nu och såg precis solen äntligen komma fram. Tog mig en liten stund för att kunna uppdatera bloggen, vi jobbar ändå på så det går bra. Vi har brainstormat totalt och kan nu inte komma på någonting vi har glömt.

Nu skall jag ta en rökpaus sen är det bara på't igen!

PUSS


Hola que tal?

God morgon!
Vaknade precis upp hemma hos R. Han är iväg men ringde upp honom så han kommer och hämtar mig så jag får sola medans han jobbar, fint de! Tar med mig datorn så får se om de finns något internet att koppla upp sig på.

Hörs sen!

PUSS

fuck this

God morgon!
Idag är den inte så god, hade planerat lite mys med Chanine i almedalen. Nej då blir det regn. Eller det har inte regnat ännu, men det lär göra det. Så ja, jag får väl göra mina ärenden och sen åka hem.

Hörs sen.

PUSS

oh it is SO on!

God natt säger jag nu, men medans jag fixar mig för sängen så tänkte jag datorn rulla på en liten stund till så jag får in bilderna från Midsommar och har en tom kamera till imorgon. Känner för att ta lite bilder i solen när jag skall mysa med Chanine. Skall passa min systerson Maximilian en stund också! Sedan bär det som sagt av hem till min älskling. Är det bara jag som tycker det är sjukt jobbigt att sova ensam när man har vant sig att ha någon breve sig? Saknar ihjäl mig!


en bild på mig och C från förra sommaren!

Kisskiss bangbang

RSS 2.0